Diriginte de santier

Diriginte de santier

Este reprezentantul beneficiarului in raport cu: executantul si cu institutiile statului, dirigintele de santier verifica toate tipurile de lucrari si se asigura ca se va respecta proiectul si normele in vigoare, astfel incat constructia in care investiti / o sa locuiti sa fie sigura si sa corespunda cerintelor de calitate stabilite de dumneavoastra prin tema de proiectare.

SC Consultanta Constructii Montaj asigura servicii de dirigentie de santier, conform legislatiei in vigoare (legea 10/1995 si 177/2015) pentru toate domeniile reglementate.

Firma noastra, va pune la dispozitie diriginte de santier calificati si atestati de catre ISC si va asigura consultanta incepand cu faza de proiectare continuand cu executia si receptia la terminarea lucrarilor si nu in ultimul rand urmarirea comportarii in timp a contructiilor in perioada post executie.

Diriginte de santier

Ce stim sa facem?

Compania noastra ofera consultanta clientilor sai prin intermediul unei echipe competente, capabila sa preia si sa administreze sarcinile primite, fiind recomandati de rezultatele remarcabile, profesionalismul si responsabilitatea de care dam dovada.

Diriginte de santier

Domenii diriginte santier

Un diriginte de șantier este figura cheie în orice proiect de construcție. El este responsabil pentru supervizarea și coordonarea întregii activități de construcție de la început până la final. Dirigintele de șantier trebuie să aibă cunoștințe solide în domeniul construcțiilor, să gestioneze echipele de muncitori și să asigure respectarea tuturor normelor de siguranță pe șantier. De asemenea, el trebuie să monitorizeze bugetul și să se asigure că proiectul este livrat la timp. Calitățile de lider și abilitatea de a lua decizii rapide sunt esențiale pentru succesul unui diriginte de șantier.În concluzie, rolul unui diriginte de șantier este esențial în orice proiect de construcție, contribuind la eficiența și calitatea lucrărilor.
  • Construcţii civile, industriale şi agricole
  • Drumuri, poduri, tunele, piste de aviaţie, transport pe cablu
  • Căi ferate, metrou, tramvai
  • Consolidare şi restaurare monumente istorice
  • Lucrări hidrotehnice
  • Construcţii edilitare şi de gospodărie comunală
  • Lucrări de îmbunătăţiri funciare
  • Instalaţii aferente construcţiilor
  • Reţele.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site web sunteți de acord cu Politica noastră de protecție a datelor.
Citeste mai multe